Dünya Anadil Günü: Zazaca Anadil Etkinliği

Tarih: 23 Şubat 2013, Cumartesi
Saat: 15:00-17:00
Yer: Kuştepe Kampüsü, BS

Dünya Anadil Günü’nde BİLGİ Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik ilgilenen herkesin katılımına açıktır.

İletişim için: 532 4939736 / dogan.celik@bilgiedu.net / zazaderiletisim@gmail.com

Etkinlik Programı:

Açılış Konuşması (Doğan Çelik, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Kulübü başkanı)

Anadil Günü ve Zazaca (Hıdır Eren, Zaza-Der Yönetim Kurulu Başkanı)

Film Gösterimi ve Yönetmen ile söyleşi (Film: "Anadilim Nerede?" / Yönetmen: Veli Kahraman)

Çocuklarımız Zazaca Konuşuyor: Güzel Kocadağ ile üç yaşındaki kızı Zelal arasında anadilinde söyleşi ve Zelal’den iki şarkı

Müzik Dinletisi: Müge Tosun

Ara/Dinlenme

Zazaca Skeçler: Arêyê Kay Tiyatro gurubundan iki skeç (Yönetmen: Yılmazcan Şare)

Müzik Dinletisi: Doğan Çelik

Kapanış konuşması (Doğan Çelik, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Kulübü başkanı)