Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile yerleşen öğrenciler

güncelleme: 18.10.2011

DGS Ek Yerleştirme Kayıt Tarihleri: 18-20 Ekim 2011

Yer: Kuştepe Kampüsü

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Üniversitemiz’e yerleşen öğrencilerin aşağıda belirtilen belgelerle şahsen gelip kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt Belgeleri:

• Lise diplomasının aslı
  • Önlisans diplomasının aslı (Diploması hazır olmayan adayların geçici mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi)
  • DGS sonuç belgesi internet çıktısı
  • 6 fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • 1989 ve daha büyük adaylardan askerlik şubelerinden alacakları "kaydında sakınca olmadığına" dair belge
  • İkametgâh belgesi
  • Kayıt ücreti

Mali İşler'le ilgili sorularınız için muhasebe@bilgi.edu.tr adresine mail göndermenizi rica ederiz.

ÖNEMLİ NOT: Önlisans öğrenimi gördüğü kurumdan bütünleme sınavı, staj, vb. nedeniyle mezun olamadığı için DGS ile yerleştirildiği lisans programına kayıt yaptıramayan öğrencilere, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından -durumlarını belgelemeleri halinde- 2011-12 bahar dönemine kadar kayıt hakkı verilmiştir.

Bilgi için: http://www.yok.gov.tr/content/view/1079/