NOBU Miami Executive Chef Ronachai Jariyawiriya ile Sushi

güncelleme: 07.05.2015

Tarih: 14-16 Mayıs 2015
Saat: 18.30-22.30 (14-15 Mayıs, Perşembe-Cuma) / 13.30-17.30 (16 Mayıs, Cumartesi)
Yer: santralistanbul Kampüsü, Gastronomi Mutfak

Eğitmenler: Chef Ronnie Jariyawiriya / Chef Begüm Kızıldemir

Eğitim, İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı ile BİLGİ Eğitim işbiriliğinde düzenlemektedir.

Eğitimin Kapsamı ve Hedefi:
Uzak Doğu mutfağı denilince akla gelen restoran kuşkusuz Nobu’dur. North Miami Beach, Nobu Restoran Executive Chef’i Ronnie Jariyawiriya 3 gün boyunca santralistanbul kampüsü Gastronomi Bölümü’nün mutfağında sushinin inceliklerini paylaşmak üzere meraklılarıyla buluşacak. Şef ’in eğlenceli ve dinamik karakteri ile yılları aşkın sektör tecrübesini paylaşacağı eğitimi sonunda katılımcılar, hem lezzetli sushi yapmanın inceliklerini öğrenecek, hem de kendi başlarına hazırlama becerisi kazanacaklar.

Kimler Katılabilir?
Tüm amatör ya da profesyonel yemek tutkunları, restoran, kafe, vb. işletme sahipleri ve uzmanlaşmak isteyen aşçılık öğrenci ve mezunları.

Eğitimin İçeriği :

1. Gün :
• Boston Roll
• California Roll
• Sake-Abokado Maki
• Goma- Kappa Maki
• Sashimi Platter

2. Gün :
• Boston Roll
• California Roll
• Sake-Abokado Maki
• Goma- Kappa Maki
• Sashimi Platter

3. Gün :
• Boston Roll
• California Roll
• Sake-Abokado Maki
• Goma- Kappa Maki
• Sashimi Platter

Ücret: 300 TL (KDV dahil)
Kredi kartına 2 taksit imkanı
İstanbul Bilgi Üniversitesi mensuplarına, mezunlarına ve öğrencilerine % 20 indirim uygulanır.

Kayıt: bilgi-egitim@bilgi.edu.tr  / (212) 311 72 19

www.bilgi-egitim.com

www.facebook.com/bilgiegitim.ibu

www.twitter.com/IBU_BilgiEgitim


NOBU Miami Executive Chef Ronachai Jariyawiriya ile Sushi