Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

güncelleme: 09.02.2016

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

Görevli Öğrenci Programı kapsamında santralistanbul Kampüsü’ndeki aşağıdaki birimlerde görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları  alınacaktır:

• Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Silahtarağa Arşiv çalışmaları için son başvuru tarihi: 10 Şubat 2016 (saat 14.00)
  • İletişim Fakültesi RadyoVesaire için son başvuru tarihi: 11 Şubat 2016 (saat 14.00)

İlgilenen öğrencilerin doldurdukları başvuru formlarını, Kariyer Merkezi, Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü, ÇSM Binası, Z-110 no’lu oda) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. Gün içinde başvurular saat 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 arası alınmaktadır.

Başvuru yapacak olan öğrencilerimizin ders programlarının kesinleşmiş olması ve açıklama metninin dikkatle okunması rica olunur.

Akademik dönem başı ve içinde başvuru formu doldurmuş olan öğrencilerimizin var olan başvurularını ek yapmaları yeterli olacaktır.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.