Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

güncelleme: 26.02.2016

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

Görevli Öğrenci Programı kapsamında santralistanbul Kampüsü Mimarlık  Fakültesi/Üretim Laboratuvarı’ nda görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları 10 Mart 2016 günü saat 14.00’de kadar alınacaktır.

İlgilenen öğrencilerin doldurdukları başvuru formlarını, Kariyer Merkezi, Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü, ÇSM Binası, Z-110 no’lu oda) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.
Gün içinde başvurular saat 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 arası alınmaktadır. Sadece 09 Mart Çarşamba günü başvuru alınmayacaktır.

Başvuru yapacak olan öğrencilerimizin ders programlarının kesinleşmiş olması ve açıklama metninin dikkatle okunması rica olunur.

Akademik dönem başı ve içinde başvuru formu doldurmuş olan öğrencilerimizin var olan başvurularını ek yapmaları yeterli olacaktır.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.