BİLGİ ve Mumu Tasarım Atölyesi

güncelleme: 24.11.2016

Mumu Tasarımcıları arasında yerinizi almaya hazır mısınız?
TASARLA KATIL!

Tarih: 2 Aralık 2016, Cuma
Saat: 10.00-13.00
Yer: Dolapdere Kampüsü, Z05-A

Mumu Dizayn Baskı Teknoloji Ltd. Şti ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü işbirliğiyle düzenlenen tasarım atölyesine tasarım bölümü öğrencilerinin katılımını bekliyoruz. Tasarım atölyesine katılan öğrencilerin başvurdukları tasarımlardan 3 tanesi jüri tarafından seçilerek Mumu ürünleri arasında yerlerini alacak. Katılımcıların başvurdukları baskı tasarımları farklı ürünlerde uygulanıp www.mumudizayn.com internet sitesinde satışa sunulacak.

Atölye sırasında Mumu iş modeli, Mumu ve geleceğin tasarımcıları arasındaki işbirliği çerçevesini tanıma ve başvuracağınız tasarımlarla ilgili çalışma fırsatını bulacaksınız.

Atölye sonrasında katılımcıların 22 Aralık 2016 Perşembe günü saat 12.00’ye kadar başvurularını mumu@mumudizayn.com e-posta adresine iletmeleri beklenecek.

Tasarımlarını ileten katılımcılar jüri üyelerine, 23 Aralık 2016 Cuma günü gerçekleştirilecek toplantı sırasında tasarımlarını sunacaklar. Seçilen tasarımlar 30 Aralık Cuma günü duyurulacak.

Jüri üyeleri:
Gül Aslan Damcı (Mumu Dizayn Genel Müdür ve Kurucu Ortağı)
Gülsen Bal  (İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölüm Başkanı)
Nevra Karaca  (Yenilikçi tasarımcı)

Tanışma ve tasarımlarınızla çalışmaya başlayacağınız Tasarım Atölyesi sırasında çalışmak üzere tüm materyal, bilgisayar ve gerekli malzemelerin öğrenciler tarafından Atölye’ye getirilmesini rica ediyoruz.

Atölye’ye katılacak öğrencilerin 30 Kasım 2016 tarihine kadar www.mumudizayn.com ‘TASARLA KATIL’ sayfasında yer alan formu doldurmalarını ve formda ‘Mumu & İstanbul Bilgi Üniversitesi Atölye Katılımcısı’ olarak belirtmelerini rica ediyoruz. E-posta göndermek isteyen öğrencilerin info@mumudizayn.com e-posta adresine katılımlarını iletmelerini rica ediyoruz.

Nevra Karaca:
Nevra Karaca Marmara Üniversitesi Tekstil Bölümü mezunu. 2003 yılında İTKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nda üçüncülük kazandı. Milano’daki Domus Academy’de Moda Tasarımı alanında yüksek lisans yaptı. Daha sonra sekiz yıl boyunca Next, Marks&Spencer, H&M gibi markalara tasarım servisi verdi. 2011 yılında markası Nevra Karaca No7’yi kurdu. Çalışmaları ile ağırlıklı olarak yurtdışında faaliyet göstermeyi hedefledi. Markası ile 2013 yılında Paris Capital de la Creation tarafından En İyi Kadın Tasarımcı markası seçildi. Koleksiyonlarından oluşan özel seçkisi 2013’te Paris Joyce Gallery’de sergilendi. Karaca’nın sanat ve mimari gibi farklı disiplinlerin yansıdığı yapısal formlarıyla dikkat çeken tasarımları Paris Sur Mode Atelier, Who’s Next Paris, Capsule Show Berlin gibi önemli fuarlarda yer aldı.