Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

güncelleme: 11.01.2017

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

Görevli Öğrenci Programı kapsamında açılan kadrolara yerleştirilmek üzere, BİLGİ Writing and Learning Center, Kariyer Merkezi Görevli Öğrenci Programı Ofisi,  Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi-Tarih Bölümü ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi-Mekatronik Mühendisliği Bölümü’nde görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları 13 Ocak 2017 günü saat 11.00’e kadar alınacaktır.

İlgilenen öğrencilerin doldurdukları başvuru formlarını, Öğrenci Destek Merkezi Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü,Öğrenci Destek Merkezi binası 1. Kat) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan öğrencilerimizin başka bir birimde çalışmıyor olmaları ve açıklama metninin dikkatle okunması rica olunur.

Gün içinde de başvurular saat 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 arası alınmaktadır.

Akademik dönem başı ve içinde başvuru formu doldurmuş olan öğrencilerimizin var olan başvurularını ek yapmaları yeterli olacaktır.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.