Güncel Final Sınavları Çizelgesi ve Yerleri (Lisans-Önlisans)

güncelleme: 11.01.2017

2016-2017 Güz Dönemi için güncellenmiş lisans-önlisans final sınavları çizelgesi için tıklayın.

7 ve 8 Ocak 2017 tarihlerinde yapılması planlanan final sınavları daha önceden açıklanan final dönemi içinde kalacak şekilde güncellenmiştir. 9 Ocak 2017 tarihinde yapılması planlanan final sınavları 18 Ocak'a; 10 Ocak 2017 tarihindeki sınavlar 19 Ocak'a; 11 Ocak 2017 tarihindeki sınavlar 20 Ocak 2017 tarihine  ertelenmiştir.

Sınav yeri bilgisi için:
Daha önceden Öğrenci Sayfası’nda duyurulan sınıf bilgileri geçerlidir; lütfen sayfanızı kontrol edin.

Sınav tarih ve saat bilgisi için:
Yukarıdaki güncellenmiş lisans-önlisans final sınavları çizelgesinde belirtilen tarih ve saati dikkate alın.

18, 19 ve 20 Ocak 2017 tarihlerine ertelenen final sınavlarına katılacak öğrencilerimizden, 18 Ocak, 19 Ocak veya 20 Ocak 2017 tarihi için şehirdışı veya yurtdışı gidiş bileti olanlara, 10 Ocak 2017 tarihinden önce alınan biletlerini belgelemeleri durumunda "mazeret sınav hakkı" verilecektir.

Mazeret Formu ve bilet çıktılarının 13 Ocak 2017 saat 12.00’ye kadar Öğrenci İşleri ofislerine teslim edilmesi gerekmektedir.
Mazereti kabul edilen öğrenciler, ilgili final sınavlarını Akademik Takvimde belirtilen Telafi Sınavları dönemi olan 29 Ocak-1 Şubat 2017 tarihleri arasında alacaktır. Bu durumdaki öğrenciler, Telafi Sınavları esnasında mazeret haklarını kullanacaklardır. Bu öğrenciler için -eğer öğretim elemanları da uygun görürse- mazeret sınavının ardından E sınav hakkı da saklıdır.

**************************************

MESLEK YÜKSEKOKULU güncellenmiş sınav çizelgesi (Kuştepe ve Kozyatağı kampüsleri II. Öğretim ve SIS’te yer almayan sınavlar) için tıklayın

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU güncellenmiş sınav çizelgesi  (II. Öğretim ve SIS’te yer almayan sınavlar) içintıklayın