BİLGİ Kampüsleri Güvenlik Düzenlemeleri

güncelleme: 16.02.2017

Değerli BİLGİ’liler,

Üniversitemizin, son gelişmeler ışığında gözden geçirdiğimiz güvenlik sistemine dair yeni düzenlemeleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Halihazırda Dolapdere, Kuştepe ve Kozyatağı kampüslerinde olduğu gibi, santralistanbul Kampüsü’ne de girişler 1 Mart 2017’den itibaren BİLGİ kimlik kartları ile yapılabilecektir. Bunun yanı sıra, kampüslere ulaşım sağlayan tüm shuttle servislerinden faydalanabilmek için de BİLGİ kartlarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Öğrenci kimlik kartlarını teslim almayanlar ilgili kampüsteki Öğrenci İşleri ofislerine başvurabilirler.

Akademik ve idari kadro için yeni BİLGİ kimlik kartları bu tarih öncesinde hazırlanarak dağıtımı yapılacaktır.

Üniversite dışından gelen ziyaretçiler ise, 1 Mart’tan itibaren shuttle servislerini kullanamayacaktır. Ziyaretçilerin kampüse girişlerine dair çalışmalar devam etmekte olup ayrıca duyuru yapılacaktır.

Click here for the English version.

Güvenlik duyuru