Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

güncelleme: 11.05.2017

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

Görevli Öğrenci Programı çerçevesinde, açılan kadro yerine yerleştirilmek üzere, Kütüphane (santralistanbul) ve Yönetici Geliştirme birimlerinde görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları 15 Mayıs 2017 günü saat 14.00’e kadar alınacaktır.

İlgilenen öğrencilerin doldurdukları başvuru formlarını, Öğrenci Destek Merkezi Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü, Öğrenci Destek Merkezi-1. Kat) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan öğrencilerin, çalışabilecekleri boş zamanlarının netleşmiş olması, başka bir birimde çalışmıyor olmaları, Haziran itibariyle yaz aylarında çalışabilir olmaları gerekmektedir.Açıklama metninin dikkatle okunması rica olunur.

Gün içinde başvurular saat 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 arası, son başvuru tarihinde ise saat 14.00’e kadar alınmaktadır.

Görevli Programı kapamında yaz döneminde diğer birimlerin boşalan kadroları için duyuru yakında yayınlanacaktır.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.