Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

güncelleme: 12.06.2017

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

2017 Yaz Döneminde (Temmuz, Ağustos, Eylül) boşalacak kadrolar için Görevli Öğrenci Programı başvuruları 13 Haziran 2017 saat 12.00’ye kadar alınacaktır (Sadece 29 ve 30 Mayıs 2017 günü başvuru alınmayacaktır).

İlgilenen öğrencilerin doldurdukları başvuru formlarını, Görevli Öğrenci Programı Ofisi (santralistanbul Kampüsü  Öğrenci Destek Merkezi 1. Kat)’ne bizzat kontrol ettirerek kısa bir görüşme ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Yaz Okulu’na devam edecek öğrenciler için, başvuruların ders programları kesinleştikten sonra yapılması ve açıklama metninin dikkatle okunması rica olunur.

Birimlerinden ayrılmadan, görevlerine devam edecek olan öğrencilerin de yeni sözleşme imzalamaları ve var olan başvurularını 9 Haziran 2017 tarihine kadar Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne gelerek güncellemeleri gerekmektedir.

Gün içinde başvurular ve işlemler; saat 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 arası, son başvuru tarihinde ise saat 14.00’e kadar alınmaktadır.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.