Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

güncelleme: 23.08.2017

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

2017-2018 Güz dönemi Ekim ayı yerleşmelerini sağlamak üzere Kütüphane Kuştepe, Dolapdere,santralistanbul Kampüsleri , Öğrenci işleri Ofisi santralistanbul Kampüsü ,Lisans-Önlisans Tanıtım Ofisi, ve  Lisansüstü Öğrenci İşleri Ofisi için ön yerleşmeler yapılacaktır.

Şehir dışında olmayan ve bizzat işlem yapabilecek olan, yukarıda belirtilen birimlerde çalışmak isteyen (tercihen geçen dönem bu birimlerde çalışmış) öğrenciler için Görevli Öğrenci Programı başvuruları 11 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 14:00’de kadar alınacaktır.

İlgilenen öğrencilerin açıklama metnini okuduktan sonra, doldurdukları başvuru formlarını, Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü, ÇSM Binası, 101 no’lu oda) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Gün içinde başvurular ve işlemler için ofis saatleri ; 09:00-12:30 ve 13:30 -16:00 arasıdır, son başvuru tarihinde de saat 14:00’de kadar işlem yapılmaktadır.

Açıklama Metni için tıklayın.

Başvuru formu için tıklayın.

Not: Öğrenci Desteği alan bütün birimleri içeren(ön yerleşme yapacak olan yukarıdaki birimler dahil)  2017-2018 Akademik Yılı Görevli Öğrenci başvuruları ders kayıtları döneminde web sayfamızdan iş tanımlarını da içeren açıklama metni ile birlikte duyurulacaktır.