santralistanbul Ek Bina Hakkında Duyuru

güncelleme: 27.09.2017

Sevgili Öğrencilerimiz,

Daha geniş kapasiteli öğretim alanları sağlamak için santralistanbul Kampüsü’ne 4 dakikalık mesafede, yaklaşık 3.000 öğrenci kapasiteli, toplamda 5.000 m2’nin üzerinde alana sahip santralistanbul-Ek Bina, yeni akademik dönemde kullanıma açıldı. Bina içerisinde konferans salonundan dersliklere, çalışma alanından idari ofislere birçok farklı bölüm yer alırken; bina dışında bulunan cafe ve restoranlar da sizler için hizmet vermektedir.

santralistanbul Kampüsü’nde öğretim vermekte olan programların ortalama %23 ile %34 oranları arasında ders saati yeni binamıza aktarılmıştır. Herhangi bir programın tamamen yeni binaya taşınması söz konusu değildir. Aktarılan derslerin fakülte, yüksekokul ve programlar arasında, dengeli bir şekilde dağıtılmasına en üst düzeyde hassasiyet gösterilmiştir.

Ek binaya ulaşım santralistanbul Kampüsü’nden shuttle ile yapılabilmektedir. Shuttle saatleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizde yer alan ulaşım sayfasını ziyaret edebilir, binanın adresi ve haritasını aşağıda bulabilirsiniz.

santralistanbul Ek Bina Harita