Elektrik-Elektronik Mühendisliği (BİLGİ-University of Liverpool / Çift Diploma) *

revize: 03 Şubat 2014 10:33:27

Önceki
  • mühendislikbanner

• Avrupa Müze Akademisi DASA Ödülü Enerji Müzesi’nin!

Sonraki

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile University of Liverpool arasında Elektrik-Elektronik Mühendisliği dalında oluşturulan Çift Diploma Programı, her iki üniversitenin alanlarında söz sahibi öğretim üyelerinden oluşan zengin akademik kadrosuyla dünya standartlarında üstün teknik bilgi ve becerilere sahip, İngilizce dil bilgileriyle de öne çıkan öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemiştir. Öğrencilere, kuramsal bilgi ve teknik becerileri kazandırmanın yanı sıra onların girişimcilik ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlayacak bir program sunulmaktadır.

Öncü ve önder bir yeni vizyona sahip, uluslararası bir program olan Elektrik-Elektronik Mühendisliği Çift Diploma Programı’nın amacı, mezunlarının sürekli değişen dünyaya, yeni akımlara, dönüşüm ve gelişmelere uyum sağlayacak yetenek ve özgüvene sahip olarak dünyanın her yerinde aranır ve tercih edilir olmalarıdır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile University of Liverpool arasındaki işbirliği çerçevesinde; Elektrik-Elektronik Mühendisliği (BİLGİ-University of Liverpool / Çift Diploma) Programı öğrencileri, programın ilk üç yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde, son yılında ise University of Liverpool’da öğrenim görürler.

* 2014-2015'den itibaren bu programa yeni öğrenci alınmayacaktır.