revize edildi: 01.12.2015

Dünyanın önde gelen kuruluşlarıyla işbirliği içinde olan Laureate International Universities etkinliklerin yapıldığı toplantı/forumlara temsilci ve konuşmacılar göndermekte, çeşitli yarışmalar düzenlemektedir. BİLGİ öğrencileri de dilediklerinde bu yarışmalara katılmakta ya da dünyanın çeşitli ülkelerinde yapılan forumlara santralistanbul Kampüsü’ndeki canlı yayın bağlantısıyla katılmaktadırlar.

World Business Forum

İş dünyasını, liderlerin rollerini ve angajman kurallarını yeniden belirleyen  son on yılın kilometre taşları ve atılımları kutlanıyor.

World Business Forum 2015 (Canlı Yayın)
World Business Forum 2014 (Canlı Yayın)
World Business Forum 2013 (Canlı Yayın)
World Business Forum 2011

Dünya Liderliği Forumu

University of Liverpool’un özellikle kendi öğrencileri, öğretim üyeleri ve mezunları için hazırladığı uluslararası bir konferanstır.

Laureate Dünya Liderliği Forumu 2014 (Canlı Yayın)

Dünya İnovasyon Forumu

Kuralların sürekli evrim geçirdiği ve fikirlerin egemen olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Uyum sağlama yeteneği artık daha az belirgin ve daha çeşitli, daha az ölçülebilir ve daha geniş, daha az taktiksel ve daha stratejik.

Laureate-Dünya İnovasyon Forumu (Canlı Yayın) -2013

Genç Sosyal Girişimci Ödülleri

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödül Töreni 2014

IYF Ödül Töreni 2013