2019 – 2020 Dönem 4

Duyuru - 16 Nisan 2020

Uzaktan Eğitim Öğrenci Kılavuzu

Blackboard Student Guideline

Blackboard'a ödev nasıl yüklenir?

Yazı Yazma Ödevi Duyurusu

Kitaplar

Sevgili öğrenciler,

Hazırlık programı olarak 2019-2020 akademik yılı 4. Döneminde uzaktan eğitime 6 Nisan 2020 tarihinde başlıyoruz. Uzaktan eğitimi üniversitemizde lisans programlarında kullanılan Blackboard sistemi ile gerçekleştireceğiz.

Blackboard

Blackboard sistemine öğrenci e-posta hesabınız ve şifreniz ile girebilirsiniz (Bilgi Learn). Aşağıdaki açıklamada da belirtileceği üzere sizlere bu sistem ile ilgili destek amacıyla hazırlanmış detaylı dokümanlara ve açıklamalara Hazırlık web sitesinden ulaşabilirsiniz. 6 Nisan 2020 tarihinde dersleriniz başlamadan önce sizlerle paylaşılan bu bilgileri kullanıp sisteme giriş yaparak içerik ve kullanım üzerine bir ön hazırlık yapmanızı önemle rica ederiz.

Seviye İçeriği, Haftalık Çalışma Planı ve Dersler

Haftalık seviye içerik uygulaması sizlerin ders öncesinde bireysel olarak asenkron videoları izlenmeniz ve ön alıştırmaları yapmanız ile başlayacaktır. Devamında katılacağınız senkron derslerde (virtual class) bu konularla ilgili öğretmenleriniz ve arkadaşlarınız ile ek çalışmalar yapılacaktır. Seyredeceğiniz videoların linkleri, çalışma ve ödev programı sınıf hocanız tarafından her hafta Blackboard sistemine yüklenecektir. Öğrenci Seviye kitapçıkları da Blackboard’da ulaşımınıza açık olacaktır.

Başarı Değerlendirmesi

4. Dönem için başarı değerlendirme ölçütleriyle ilgili bilgiye ulaşmak için bu linke tıklayınız . Günümüz koşulları ve de geri dönümler doğrultusunda başarı değerlendirme araçları, yüzdeleri ve de uygulamalarında değişiklik yapılabilir.

Kitaplar

Kitaplarınızı ve çevrimiçi çalışmalarınızı (Empower Online Studies & English Central) Çağlayan kitabevi web sayfası üzerinden temin edebilirsiniz (http://www.caglayan.com/BILGIELT.aspx). Kitap siparişlerinizi tercihen baskı kitap ya da e-kitap olarak oluşturabilirsiniz. Dersleri düzenli ve verimli takip edebilmeniz ve dil öğrenim sürecinizi bu kaynaklardan yapacağınız çalışmalarla daha verimli yapabilmeniz için seviye kitaplarınızı en kısa zamanda temin etmenizi öneririz.

Bu süreçte ihtiyacınız olacak bilgilendirme dokümanlarına ve destek servisi bilgilerine Hazırlık web sitesi 2019-2020 başlığı altında bulabilirsiniz (2019-2020 Term 4 ). Lütfen bu linke giriş yapın ve hem öğrenci sayfanızdan hem de web sitesinden paylaşılacak duyuruları düzenli takip edin. Uzaktan eğitim sürecinde karşılaşacağınız teknik problemler için lms.support@bilgi.edu.tr adresine e-posta atınız.