Danışma Kurulu

Üniversiteler toplumlara ihtiyaçlarına cevap verecek çözümler üreten, çözüm önerileri getiren kurumlardır. Bu gerçeğin bilincinde olan yüksekokulumuz içinde bulunduğu yaşadığı ve yaşatmak ihtiyacında olduğu sektörünün nabzını tutabilmek bu ihtiyaçları en doğru şekilde belirlemek misyonuna uygun olarak memleketimizde kendi sahalarında lider, çözüm üreten, ilke belirleyen uzmanlardan oluşan bir danışma kurulu ile beraber çalışmaktadır. Danışma Kurulları periyodik olarak belirlenen tarihlerde toplanarak gündemdeki konuları ve önerileri konuşmakta ve çözüm getirmektedir. Bunun dışında ihtiyaç duyulan her zaman kıymetli destekleriyle Yüksekokulumuza katkılarda bulunmaktadır.

 

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ DANIŞMA KURULU

Dr. Öğr. Üyesi Oya Aydın (İstanbul Bilgi Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı)     
Cenk Demiroğlu (Umea University, Misafir Öğretim Üyesi)    
Leigh L.Uhlir (Kendall College School of Hospitality Management)     
Dr. Özen Kırant Yozcu (Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü, Öğretim Görevlisi)    
Ata Eremsoy (The Marmara Hotels & Collection, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı) 
Murat Yumak (Hotel Suadiye, Genel Müdür / Skal Marmara, Başkan)     
Kerim Sipahiler (Sipahiler Events / SITE Turkey, Başkan)    
Ahmet Arslan (Mövenpick Golden Horn, Genel Müdür)
Ömür Yeker (B-rain Team, Şirket Sahibi / SITE Turkey Eski Başkanı)   
Mert Okan (Grand Yavuz Otel, Genel Müdür / Skal Marmara, Asbaşkan)     
Hale Tokmakçıoğu (Serbest Danışman)     
Merih Kırlı (Skal Marmara, Yönetim Kurulu Üyesi)      
Zeynep Yılmaz (Active Tourism, Genel Koordinatör)       
Andaç Mandi  (Ritz Carlton 2008-2014 Satış Müdürü)    
Bahattin Yücel (Kültür ve Turizm Eski Bakanı / TURAD, Başkan)       

 

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DANIŞMA KURULU

Dr. Öğr. Üyesi Dilistan Shipman (İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı)
David Shipman (İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Masterchef)
Ahmet Örs (Sabah Gazetesi, Yazar)
Enes Bayram (İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezunu)
Figen Mays (ADCO ve TADCO Şirketleri Sahibi)
Hasan İbrahim Toksoy (Burgerlab Restaurant Zincirleri Sahibi)
Mert Okan (Skal International Marmara Kulübü Başkanı; Grand Yavuz Otel Genel Müdürü)
Murat Neptün (Barut Sorgun Otel Genel Müdürü)
Mustafa Seçkin, (Unilever Türkiye)
Tahsin Oztiryaki (Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı)
Zeynep Kakınç (Mutfak Dostları Derneği Başkanı)