Danışma Kurulu

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DANIŞMA KURULU

Dr. Öğr. Üyesi Dilistan Shipman (İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı)       
David Shipman (İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Masterchef)
Ahmet Örs (Sabah Gazetesi, Yazar)
Enes Bayram (İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezunu)
Figen Mays (ADCO ve TADCO Şirketleri Sahibi)
Hasan İbrahim Toksoy (Burgerlab Restaurant Zincirleri Sahibi)
Mert Okan (Skal International Marmara Kulübü Başkanı; Grand Yavuz Otel Genel Müdürü)
Murat Neptün (Barut Sorgun Otel Genel Müdürü)
Mustafa Seçkin, (Unilever Türkiye)
Tahsin Oztiryaki (Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı)
Zeynep Kakınç (Mutfak Dostları Derneği Başkanı)