BİLGİ öğrencileri CFA Society Birleşik Arap Emirlikleri’nin düzenlediği Societies Research Challenge’da birinci oldu

BİLGİ öğrencileri, CFA Society Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai’de düzenlediği Societies Research Challenge yarışmasını birincilikle kazandı. Yarışmaya Türkiye, Kıbrıs, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Kuveyt, Lübnan ve Mısır’dan üniversiteler katıldı.

BİLGİ Finansal Ekonomi Yüksek Lisans Programı öğrencisi Ömer Faruk Yüksel, Ekonomi ve Finans Üstün Başarı ile Hukuk Çift Anadal Programı öğrencisi Ekin Öner, Ekonomi ve İşletme Üstün Başarı Programı öğrencisi Sinem Köklü ile Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Programı öğrencisi Leen Fattah’ın yer aldığı BİLGİ ekibi yarışmaya katılan 11 üniversite arasında birinci oldu.

Üniversite öğrencilerinin menkul kıymetler araştırması ve değerleme, yatırım raporu yazımı ve sunum yeteneklerini ölçen yarışmada öğrenciler araştırma analisti rolü üstlenerek gerçek dünyada deneyim kazanıyor.