İstanbul Bilgi Üniversitesi - 2018 Yılı Elektrik İhalesi-İPTAL

İhale No 201801001
Başlangıç Tarihi 09 Ocak 2018 - 16:00
Bitiş Tarihi 15 Ocak 2018 - 16:00
Satın alınacak Mal/Hizmet İstanbul Bilgi Üniversitesi - 2018 Yılı Elektrik İhalesi-İPTAL
Talep Eden Birim Teknik Ve İdari İşler
Satın Alan Birim Teknik Ve İdari İşler
Satın Alma Usulu Açık İhale
Satın Almanın Yapılacağı Yer Tüm Kampüsler
Satın Almanın Yapılacağı Tarih Şubat 2018
İlgili Memur

Yalçın Topak

Notlar

Fiyatlandırma ile ilgili notlar:

Fiyatlandırma Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.

Fiyatlar Kdv hariçtir.

Üniversitenin ödeme vadesi fatura kesim tarihinden 45 gün sonraki ilk tedarikçi ödeme günü olmakla birlikte herhangi bir avans ödemesi yapılmayacaktır.

İşbu Protokolden doğan damga vergisi FİRMA tarafından ödenecektir. BİLGİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

Üniversitemiz tarafından aksi belirtilmediği sürece sözleşme süresi 12 ay ile sınırlı olacaktır.

• Sözleşme süresince YEKDEM etkisinin fiyatlara yansımayacağı şekilde teklif iletmenizi rica ederiz. Teklif gönderen firmalar işbu maddenin sözleşmeye ekleneceğini kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar.
İhale Dosya Ekleri