Ders Kaydı ve Öğrenci Belgesi/Transkript Alımı

Hazırlanmış olan sunumumuz özellikle 1. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimize rehberlik etmesi için öğrenci sayfalarından (SIS) nasıl ders kaydı yapabilecekleri, online olarak Transkript ve Öğrenci Belgesi için nasıl başvuruda bulunabilecekleri hususunda bilgi vermektedir.

Öğrencilerimizin, İngilizce Hazırlık Programını (zorunlu programlar için) tamamladıktan sonraki yıllarda her  güz ve bahar yarı yılları başlamadan önce ders kayıtlarını yapması gerekmektedir.

Ders kayıtları, Akademik Takvim’de bertilen tarihlerde online olarak Öğrenci Sayfasından yapılır. Ders kaydı için kayıt haftasından bir hafta önce, yine “Öğrenci Sayfaları”ndan ders kayıt randevusu alınmalıdır.

Randevu süresi 120 dakikadır. Ders kaydı öncesinde, alınacak derslerle ilgili olarak Akademik Danışmanınız ile görüşmenizi tavsiye ederiz. Her ders kaydınızın mutlaka Akademik Danışmanınız tarafından onaylanması gerektiğinizi hatırlatmak isteriz.

Kayıt işlemleri ile ilgili Öğrenci Sayfalarında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

DERS KAYDI SUNUMU