BİLGİ TEA TALK: Profesyonel Koçluk Desteği Programı

Tarih: 6 Mart 2024, Çarşamba

Saat: 14.00-15.05

BİLGİ TEA TALK serisi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetimi Merkezi (BİLGİ Talent) tarafından düzenlenmektedir.

Eğitmen:

Eser Ozar

Adler Central Europe Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür

Profesyonel koçluk desteği program başvuru etkinliği 6 Mart tarihinde 45 dakikalık bir sunumla gerçekleştirilecek. Bu etkinliğe katılıp kayıt yaptığında 4 aylık ücretsiz koçluk desteği almaya hak kazanabilirsin.

Eğitim içeriği;

11 Mart-30 Haziran 2024 tarihleri arasında özel olarak sizlere atanmış profesyonel bir koç ile birlikte 6 ayrı görüşme gerçekleştirme şansınız olacak. Kariyer yolculuğun senin için önemliyse koçluk sayesinde tamamen farklı bir bakış açısıyla hedeflerini yeniden tasarlamana, hayallerini gerçekleştirebilmek adına harekete geçebilmene ve bunları adım adım planlayarak devreye almana destek sağlayacak profesyonle bir sürecin parçası olman ve kendine yatırım yapman için bu ücretsiz koç’luk programına katılman çok önemli.

Etkinlik yeri: Online bir şekilde gerçekleşecek. Başvuru formunu dolduranlara katılım linki mail olarak paylaşılacak.

NOT: Program BİLGİ öğrencilerine ücretsiz gerçekleştirilecektir.

Başvuru Süreci;

Programa katılabilmek için link üzerinden kayıt oluşturabilirsin.