güncelleme: yayınlama:

Hayat ve Kariyer: Bugün ve Her Gün

Hayat ve Kariyer: Bugün ve Her Gün

Tarih:  27 Mart 2024, Çarşamba

Saat: 12.30-13.30

Yer:  Etkinlik online olarak düzenlenecektir. Etkinlik linki, kayıt formunu dolduran kişilere daha sonra gönderilecektir. 


Kariyerini ileri taşımana yardımcı olacak kilit noktaların ele alınacağı bu etkinlikte, Kariyer Danışmanı Aylin Özizmir ile birlikte  mülakat teknikleri, iş arama ve iş dünyasında olmanın ipuçları ve motivasyonu üzerine interaktif bir deneyim elde edebilirsin. 

 

Eğitim İçeriği;

İş yaşamına giriş biletin; donanımların, elde ettiğin tecrübelerin ve network gibi pek çok unsurun kariyerinin ilk adımını atmanda kilit bir rol oynar. Bu unsurları doğru bir şekilde yönetebilmek ve ilerleyebilmek, profesyonel iş yaşamı yolculuğunun temelini oluşturur. Bu etkinlik, kendini geliştirmek isteyen, kariyerinde hedeflere nasıl ilerleyeceğini ve bu yolculukta sana yardımcı olacak motivasyonu, kaynakları ve kendi potansiyelini keşfetmek isteyen herkes için tasarlanmıştır. 

 

Aylin Özizmir Kimdir ?

Aylin Özizmir Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Profesyonel hayatında kariyer danışmanlığı alanında tecrübeler edindi ve 500’den fazla çeşitli üniversite ve derneklere seminerler verdi. Bugün Dokuz Eylül Üniversitesinde misafir konuşmacı olarak gönüllü faaliyetlerini devam ettirmesinin yanı sıra çeşitli derneklerde mentor ve danışmanlık çalışmalarını yürütmektedir.  2020 yılında  EMCC ( European Mentoring and Coaching Council) onaylı sertifikasını almıştır.  Şu anda kurucusu olduğu Flama Strategic Career Management kurumunda, Executive Career Consultant olarak çalışmalarını devam ettirmektedir.

 


Kayıt Formu :  https://forms.gle/VHYxDNDwZenpLUVj7

NOT: Program BİLGİ öğrencilerine ve mezunlarına ücretsiz gerçekleştirilecektir.