Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü

• Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Özel Yetenek Sınavı (2017) - II. Etap

• Sahnedeki yerini bul

Sonraki

Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Lisans Programı, Türkiye ekonomisi içindeki yeri gittikçe büyüyen gösteri ve eğlence sektöründe yer alacak geleceğin profesyonelleri ve sanat insanlarına yeni ve yaratıcı anlayışla bir eğitim sunar. Fuar, sergi, kongre, toplantı, yarışma, konser, festival gibi etkinliklerle, televizyonda, sahne üzerinde, kamusal alanda ve sanal ortamda gerçekleşen her türlü gösterinin oyuncularını ve yapımcılarını yetiştirir.

Tiyatro, dans, opera, müzikal ve performans sanatları alanındaki kurum ve girişimlerin işleyişi hakkında formasyon ile iletişim bilgisi ve deneyimini bütünleştirerek, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine gelişimlerini tasarlayabilecekleri kamera önünde oyunculuktan performans sanatçılığına, sahne teknolojilerinden, festival ve etkinlik prodüksiyonuna kadar uzanan geniş bir seçmeli ders yelpazesi sunar.

Facebook: http://www.facebook.com/bilgimappa

* Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Lisans Programı özel yetenek sınavı ile öğrenci almaktadır.