2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli gençlere yönelik atölyeler düzenlendi

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, Otistikler Derneği ve Özel Çocuklar Eğitim ve Dayanışma Derneği'nden farklı gelişim gösteren bireyler ve gönüllüler ile buluştu.

Etkinliğin ilk kısmına Prof. Dr. Dilara Fatoş Özer moderatörlüğünde farklı gelişim gösteren bireyler kendilerini tanıttı. Daha sonra Prof. Dr. Özer'in liderliğinde tüm katılımcıların kaynaşmalarını ve ortama aidiyetlerini kolaylaştırmaya yönelik Sherborne Gelişimsel Hareket Atölyesi düzenlendi.

Ardından farklı gelişim gösteren gençler, BİLGİ'li öğrenciler ile birlikte Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Maçkalı'nın liderliğinde sanat temelli etkinlikler gerçekleştirdi.

Görseller