Dünya Hemşireler Günü etkinlikleri düzenlendi.

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Dünya Hemşireler Günü kapsamında 2-9 Mayıs 2019 tarihlerinde “Herkes İçin Sağlık: Hemşirelerin Söyleyecek Sözü Var” temasını vurgulayan 2 ayrı etkinlik düzenledi. 

2 Mayıs 2019 tarihinde Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Süreyya Karaöz’ün açılış konuşmasıyla başladı.  Daha sonra Türk Hemşireler Derneği Eski Başkanı Prof. Dr. Saadet Ülker ve Prof.Dr. Süreyya Karaöz Hemşirelik Bölümü öğrencilerine yönelik “Dünya Hemşireler Günü ve Türkiye’de Hemşirelik” konulu bir söyleşiyi Dolapdere Kampüsü Mahkeme Salonunda gerçekleştirdiler.

9 Mayıs 2019'daki etkinliği ise  Sağlık Bilimleri Fakültesi Vekil Dekanı Prof.Dr. Nilgün Sarp ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süreyya Karaöz’ün açılış konuşmalarıyla başladı. Hemşirelik öğrencileri, Rukiye Pınar, Kenan Erbil, Melis Bozoğlu, Ceren Varol, İsmail Eryaz, Ramazan Karadaban, Şevval Demiryay, Buse Cihan, Sena Akbal ve Su Şenol  sunumlarını gerçekleştirmelerinin ardından Dolapdere Kampüsü bahçesinde Gerduni ve Zürafunk müzik grupları konser vererek öğrencilerimize eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Görseller