Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun Sağlık ve Sigorta Sektörüne Etkileri Çalıştayı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü tarafından düzenlenen çalıştayda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun sağlık ve sigorta sektörüne etkileri; düzenleyici kurum, sektör, sivil toplum kuruluşları ve akademiyi bir araya getirerek yaşanan sorun ve çözüm önerileri konuşulacaktır.

Sınırlı sayıda katılım planlandığından teyit için healthtechworkshop@gmail.com adresine mesaj göndermeniz yeterlidir. Katılımcı sayısının önceden belirlenebilmesi açısından 15 Aralık 2017 Cuma gününden önce kayıt bildirimi yapmanızı rica ederiz.

PROGRAM

09.00- 09.30 Kayıt

09.30- 10.15  Açılış Konuşmaları

Dr. M. Mahir Ülgü (Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü, Sağlık Bakanlığı)