BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülü

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri

İstanbul Bilgi Üniversitesi, International Youth Foundation (Uluslararası Gençlik Vakfı) ve Laureate Uluslararası Üniversiteler Ağı tarafından hayata geçirilen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri, 2010-2018 yılları arasında topluma pozitif katkı sağlamayı başarmış 70 genç sosyal girişimciyi ödüllendirdi. Aralarında Zumbara, Eşya Kütüphanesi, SineMASAL, Askıda Ne Var, Hayat Sende, Yuvarla.org, E-Bursum, SosyalBen’in de yer aldığı toplumsal sorunlara çözümler üretmiş 70 projenin seçildiği yarışma sürecinde, içinde yaşadıkları topluma pozitif katkı sağlamayı başarmış genç sosyal girişimcilerin liderlik vasıflarını ve sosyal alanlarda liderlik becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimler verildi.