Yerleştirilen Öğrenciler için 2016-2017 Akademik Yılı Değişim Programları Bilgilendirme Toplantısı

güncelleme: yayınlama:

Partner üniversiteye gitmeden önce değişim programınızın idari süreci ile ilgili olarak (belgeler, vize, konaklama, partner üniversite başvurusu, hibe, Erasmus kuralları vb.) bilgilerin sunulacağı bir Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecek olup, bu program ders veya başka bir programınızla çakışması riskine karşı iki farklı günde gerçekleşecektir. Her iki günde de aynı sunum yapılacak olup, dilediğiniz birine katılabilirsiniz. Aşağıdaki İngilizce metinde belirtilen saat ve gün Uluslararası öğrencilerimize yönelik toplantı günü ve saati olup İngilizce olarak düzenlenecektir.

 

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA KADAR ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARI BİREYSEL BAZDA CEVAPLANAMAYACAKTIR. TÜM SORULARINIZI YANITLAYICI VE BUNDAN SONRAKİ SÜRECİ DETAYLI AÇIKLAYAN TOPLU BİLGİLENDİRMELER YAPILMAKTADIR. ERASMUS OFİSİ TARAFINDA GÖNDERİLEN TÜM E-MAİLLERİ DİKKATLİCE TAKİP ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.

 

OFİSİMİZ TARAFINDAN GÖNDERİLECEK OLAN NOMİNASYON MAİLİNİ ALMADAN, PARTNER ÜNİVERSİTELERE BAŞVURU SÜRECİNE BAŞLAMAMANIZI RİCA EDİYORUZ.

 

Bilgilendirme Toplantısına katılımın zorunlu olduğunu, katılımcılardan imza alınacağını, buna rağmen mücbir sebepleri olan öğrencilerin bir dilekçeyle mazeretlerini ofisimize bildirmeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz.

 

2016-2017 Akademik Yılı Erasmus / Bilateral Öğrenci Değişim Programına yerleştirilen öğrenciler için Bilgilendirme Toplantısı:

 

-Tarih    : 20 Nisan Çarşamba   (İNGİLİZCE SUNUM)

-Saat     : 15:00 – 17:00

-Yer       : Santral Kampüs, E1 103-A

 

-Tarih   : 22 Nisan Cuma      

-Saat     : 15:00 – 17:00

-Yer       : Santral Kampüs, ÇSM Binası 404 No’lu Oda