İngiltere’de Eğitim Günleri Ekim 2017

İngiltere’de Eğitim Günleri Ekim 2017

İngiltere’de Eğitim Yolculuğunuz Burada Başlıyor

İngiltere, Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda'dan 34 üniversite Birleşik Krallık'taki eğitim fırsatlarını tanıtmak üzere Türkiye'ye geliyor.

Etkinlik, Birleşik Krallık’ın önde gelen üniversiteleri ile tanışmak ve üniversite temsilcilerinden eğitim ve burs imkanları ile ilgili doğrudan bilgi almak açısından katılımcılara eşsiz bir fırsat sunuyor.

İstanbul

14 Ekim 2017 Cumartesi, 11.00 - 17.00, Fairmont Quasar Istanbul

Ankara

15 Ekim 2017 Pazar, 14.00 - 18.00, Ankara HiltonSA Hotel

Kayıt: tr.edukexhibition.org/tr-tr

Kayıt yaptıranlar, çekilişle iPad, IELTS sınavı ve sürpriz hediyelerden birini kazanma şansı elde edecek.

Yükseköğrenim kurumlarının temsilcileri ile yüz yüze görüşmenin yanında gün boyu düzenlenecek seminerlere katılarak İngiltere'de eğitim ile ilgili tüm sorularınızın yanıtlarını 'İngilitere'de Eğitim Günleri'nde bulacaksınız.

Etkinlik tüm öğrencilere ve velilere açıktır.

Katılımcı üniversiteler, etkinlik programı, ödüller ve kayıt ile ilgili detaylı bilgi için www.britishcouncil.org.tr/studyukdays