IDP IELTS ile Kurumsal Anlaşma

güncelleme: yayınlama:

Üniversitemiz Küresel Yetenek Yönetim Merkezi (BİLGİTalent), öğrencilerimizin, çalışanlarımızın, mezunlarımızın ve birinci dereceden yakınlarının IELTS sertifikasına daha uygun bir ücretle sahip olabilmesi için IDP IELTS firması ile anlaşmasını yenilemiştir.

Bu anlaşma çerçevesinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri, çalışanları, mezunları ve birinci dereceden yakınları “Academic” ya da “General” modüllerdeki IELTS sınavına 31 Aralık 2021 tarihine kadar liste fiyatı olan 1400 TL yerine aşağıdaki ücretler karşılığında girebilecekler.

Kâğıt üzerinden IELTS 1300 TL Bilgisayar üzerinden IELTS 1200 TL Bu indirimden faydalanabilmek için bilgiedu.net uzantılı e-mail adreslerinin kullanılması gerekmektedir.

Ödemeler sadece nakit ve EFT/ havale şeklinde gerçekleşecek, kredi kartı ödemeleri kabul edilmeyecektir.

İndirimin IELTS UKVI sınavında geçerliliği bulunmamaktadır.

Daha detaylı bilgi için https://idpieltsturkey.com/tr/ adresi ziyaret edilebilir.

Sınav Kaydı

Kayıtlar WhatsApp üzerinden gerçekleşecektir. Adayların aşağıdaki bilgileri 0535 0 184 184 numaralı hatta göndermeleri gerekmektedir:

  • Sınav modülü (Academic-General)
  • Sınava girmek istenen tarih ve lokasyon
  • bilgiedu.net uzantılı e-mail adresi
  • TC nüfus cüzdanının ya da geçerli pasaportun ön yüzünün okunaklı ve renkli görseli

Bu süreçten sonra, kayıt oluşturulup havale için banka bilgileri ve myieltsessentials’a ait kullanıcı bilgileri adaylara gönderilecektir. Bu bilgiler IDP IELTS’in kayıt oluşturması için yeterli olacaktır.

Sonraki aşamada ise adayların ödeme dekontlarını ielts.istanbul@idp.com adresine göndermeleri gerekmektedir.