DUYURU: 2020-2021 Bahar Dönemi Dersleri

güncelleme: yayınlama:

Değerli Öğrencilerimiz,

COVID-19 salgınının yarattığı zorlu koşullarda sizlerin sağlığını korumak ve eğitiminizi güvenli bir şekilde sürdürmenizi sağlamak amacıyla 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde eğitim sürecimiz ile ilgili aldığımız kararları sizlerle paylaşmak isteriz.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nın aksi kararı olmadığı takdirde bahar döneminde de örgün eğitimlerde derslerin mümkün olduğunca uzaktan ve dijital öğretim yöntemleriyle yapılmasına ve hibrit eğitim planlamamızda düzenlemelerin devamına karar verildi. Bu çerçevede;

  • Teorik derslerimiz uzaktan eğitim araçları kullanılarak yürütülecektir.
  • Akademik birimler tarafından gerekli görülen hallerde uygulama ve laboratuvar dersleri sizlerin katılımını zorunlu kılmaksızın, gerekli tüm sağlık ve güvenlik tedbirleri alınmak kaydıyla hibrit eğitim yöntemiyle işlenebilecektir.
  • Online sınav yapılmasına karar verilen dersler haricinde, dönem sonu sınavlarının nasıl yapılacağı pandemi koşullarının seyrine göre belirlenecek ve sizlere bu konuda ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
  • Kampüslerimiz COVID-19 tedbirleri alınarak öğrencilerimizin kullanımına açık olacaktır. Eğitim ve araştırma faaliyetleri ve diğer ihtiyaçlarınız için gerektiğinde kampüs altyapısından yararlanabilirsiniz.

 

Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağımız inancıyla bahar döneminde tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.