BİLGİ Öğrenci Kulüpleri bu yıl 92 sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi

BİLGİ Öğrenci Kulüpleri, 2020-2021 Akademik Yılı’nda toplumsal fayda yaratmayı hedefleyen 92 sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Öğrencilerin akademik yıl başında görüşleriyle belirlenen hedef doğrultusunda 81 öğrenci kulübünün her biri en az bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Öğrenci kulüpleri, bazı projelerde işbirliği yaparak ortak çalışmalara da imza attı.

Maddi durumu uygun olmayan ortaokul ve lise öğrencileri için düzenlenen bilim ve sanat atölyelerinden sivil toplum kuruşlarına yönelik STK zirvelerine, evsizler için faaliyet gösteren lokantalara erzak ve yemek yapımı desteğinden köy okullarında inşaat çalışmalarına, depremden etkilenen çocuklara oyuncak yardımı kampanyasından sosyal sorumluluğu odağına alan radyo programlarına kadar projeler geniş bir yelpazede hayata geçirildi.