güncelleme: yayınlama:

“Bir/lik: Eylem” Endüstriyel Tasarım Bölümü 2021 Mezuniyet Projeleri Sergisi

“Bir/lik: Eylem” Endüstriyel Tasarım Bölümü 2021 Mezuniyet Projeleri Sergisi

İstanbul Bilgi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü 2021 Mezuniyet Projeleri Sergisi’nin ev sahipleri olarak sizleri aşağıdaki bağlantılarla sergimize misafir olmaya davet ediyoruz...

Bir/lik:Eylem 

Pandemide bir/lik eylemleri üzerine. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü 2021 yılı Mezuniyet Projeleri kapsamında 49 endüstriyel tasarımcı adayı, pandemi döneminde farklı koşullarda, ortamlarda ve farklı vizyonlara sahip bireyler olarak bağımsız çalışmalarına rağmen, aynı kısıtlamalar içinde bir bütün haline geliyor ve düşünsel çeşitliliklerini ortak bir çatı altında topluyor. 

Bir/lik:Eylem Bitirme Sergisi benzer sınırlamalar içinde ancak farklı şartlarda ve farklı vizyonlarla bir bütün olma çabasıdır. Pandeminin bir sonucu olarak, sürekli değişen belirsiz durumların etkisi ve dijitalleşmenin getirdiği sanallık ve gerçeklik katmanlarının üst üste binmesi farklı düşünme biçimlerine, tasarlama ve iletişim yöntemlerine yol açar. 

Bu tarihsel dönemin bir çıktısı olarak, birlik eylemimize bir bakış atabileceğiniz sergimizi açıyoruz. İnanıyoruz ki pandemi döneminde biz tasarımcıların farklı vizyonlarının renklerini koruyarak bütünleştiği, ortak bir zeminde buluştuğu bu sergi, geniş yelpazedeki ürün/servis tasarımlarımızı yakından incelemenize olanak tanıyacak. 

Online sergimizi buradan ziyaret edebilirsiniz: idgraduation.bilgi.edu.tr 

Instagram hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz: instagram.com/unit.act/

Broşür için tıklayın.