Mezuniyet Projeleri Sertifika Töreni gerçekleşti

BİLGİ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni, 27 Eylül 2021 tarihinde santralistanbul Kampüsü’nde pandemi önlemleri alınarak düzenlendi.

Mezuniyet töreni öncesinde 2020-2021 Akademik Yılı’nda en başarılı mezuniyet projelerinin ödüllendirildiği Mezuniyet Projeleri Sertifika Töreni düzenlendi. Törende her bölümden en iyi üç mezuniyet tasarım projesine sertifikaları verildi.

Aşağıdaki projeler, 2020-2021 Akademik Yılı’nda Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden en başarılı üç proje seçilerek sertifika almaya hak kazandı:

• Enhancing the Donation Process in Fazla Gıda by Using Machine Learning Algorithms
    Danışman: Doç.Dr. Cemal Deniz Yenigün
    Öğrenciler: Anıl Çelebi, Anıl Uçarer, Eda Mamus, Hüseyin Umut Dokuzelma, Yasin Baran
  • Design of a Routing Algorithm for Efficient Order Picking in Ebebek Warehouse
    Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Zehra Düzgit
    Öğrenciler: Ali Osman Akçın, Edin Sancaklı, Ezgi Çınar,İpek Geylani, İrem Dumlupınar
  • Line Balancing and Production Planning at Hassan Textile
    Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Banu Kabakulak
    Öğrenciler: Elif Soylu, Mustafa Kaan Topaloğlu,Savaş Atahan Öztürk, Selim İskender, Zeynepgül Özen

Görseller