BİLGİ İletişim Bilimleri Doktora Programı öğrencisi Didem Yalınay, tüm dünyadan 24 sanatçı arasında

BİLGİ İletişim Bilimleri Doktora Programı öğrencisi Didem Yalınay, Institut Français Türkiye tarafından aday gösterildiği Fransız uluslararası sanat kurumu Cité Internationale des Arts’ın sanatçı konaklama programına tüm dünyadan seçilen 24 sanatçı arasında yer aldı.

Akademi ve jeneratif sanat alanında çalışmalar yürüten Yalınay, sanatsal üretimini 2021 yılı Ekim ayından itibaren 6 ay boyunca Paris’te Cité Internationale des Arts bünyesinde sürdürecek. Çalışmalarında bilim ve sanatın ayrılmaz birliğini ortaya koyan Yalınay’ın bu zamana dek hayata geçirdiği projeler arasında “Bağlantı(lar)” ve “Veri Dünyasında Ara Boşluk” gibi eserler yer alıyor.