Güncellenen Ara Sınav Çizelgeleri (Lisans-Önlisans)

İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle 30 Kasım 2021 tarihinde yapılması planlanan tüm sınavlar ertelenmiştir.

27 Kasım - 5 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılmakta olan 2021-2022 Güz Dönemi Ara Sınav çizelgeleri aşağıdaki gibi güncellenmiştir.

Lisans Programları ve Adalet Önlisans Programı çizelgesi için tıklayın.

Önlisans Programları (Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu) çizelgesi için tıklayın.

Çizelgede yer almayan sınavların tarih ve saatleri konusunda hocalarınızın BİLGİ Learn de yapacakları bildirimleri takip etmeniz son derece önemlidir.

COVID-19 salgınına karşı sağlığımızı korumak ve güvenli bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla kampüslerimizde yüz yüze yapılacak ara sınavlarda maske ve fiziksel mesafe kurallarına dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.