Güncellenen Olumsuz Hava Koşulları ile ilgili Önemli Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Üniversitemizde 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar eğitime ara verilmiştir.

9 Mart 2022 (bugün) saat 17.00’den itibaren 14 Mart 2022 tarihine kadar İngilizce Hazırlık Programımız ile tüm önlisans ve lisans programlarımızda ders yapılmayacaktır.

Lisansüstü programlarımızda bu tarihlerde yalnızca yüz yüze olarak planlanan derslere ara verilecektir. Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programları kapsamında yürütülen dersler ile diğer yüksek lisans ve doktora programlarının çevrimiçi olarak planlanan dersleri yapılmaya devam edecektir.

14 Mart 2022 tarihlerine kadar kampüslerimiz açık olacak; shuttle servislerimiz hizmet vermeyecektir. 14 Mart 2022 tarihinden itibaren Üniversitemizde yüz yüze eğitime devam edilecektir.

Saygılarımızla,

İstanbul Bilgi Üniversitesi