2022 - 2023 Akademik Yılı Erasmus+ Avrupa Staj Hareketliliği Başvuru Çağrısı - 2020 Proje Dönemi Sonuçları

Değerli öğrencilerimiz,

Öncelikle Hareketliliğe hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

2022 - 2023 Akademik Yılı Erasmus+ Avrupa Staj Hareketliliği Başvuru Çağrısı - 2020 Proje Dönemi kapsamında başvurularını tamamlamış öğrencilerimizin Erasmus Komisyonu tarafından değerlendirmeleri yapılmış ve 2020 Proje döneminde Ulusal Ajans tarafından üniversitemize tahsis edilen bütçenin dağıtımları gerçekleştirilmiştir. Buna göre başvuru çağrısında belirtilen gereklilikleri yerine getiren her öğrencimiz listede "succeed" olarak işaretlenerek tüm hareketliliği boyunca hibelendirilmeye hak kazanmıştır.

2022 - 2023 Akademik Yılı Erasmus+ Avrupa Staj Hareketliliği Başvuru Çağrısı - 2020 Proje Dönemi sonuçları için tıklayınız.

Sonuçlara itiraz etmek isteyen öğrencilerimizin dilekçelerini 18.04.2022 mesai bitimine kadar erasmus@bilgi.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Erasmus+ Hareketliliğini iptal etmek isteyen öğrencilerimizin LİNK’te bulunan iptal dilekçesini doldurup imzaladıktan sonra 22.04.2022 mesai bitimine kadar erasmus@bilgi.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Önemli: Bu tarihten sonra hareketliliğini iptal eden öğrencilerin bir sonraki Erasmus+ başvurularında -10 puan uygulaması yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız,

Erasmus Ofisi