ASU Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Yaz Okulu Programı

güncelleme: yayınlama:

İnovasyonda öncü Arizona State Üniversitesi, sürdürülebilirlik, inovasyon ve girişimcilik konularında interaktif derslerle dolu bir yaz geçirebileceğiniz ve İngilizce dil becerilerinizi geliştirebileceğiniz bir yaz okulu düzenliyor.

Programa katılarak uygulamalı dersler, ilham verici tartışmalar ve yenilikçi öğrenme metodolojileri aracılığıyla sürdürülebilirlik, inovasyon ve girişimcilik alanında donanım kazanabilirsiniz. Ayrıca ASU araştırmacı ve uzmanlarından öğrenme imkânı elde edebilir; kültürel etkinliklere katılarak ufkunuzu genişletebilir ve İngilizce sunum becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Program, İngilizce dil eğitimi ve üniversiteye gidecek uluslararası öğrenciler için akademik becerilerin geliştirilmesinde öncü ASU Global Launch yürütücülüğünde gerçekleşecek. Programı tamamlayan katılımcılar Arizona State Üniversitesi'nden katılım sertifikası almaya hak kazanacak.

Son Kayıt Tarihi: 5 Haziran 2022

Program Hakkında

ABD’de Arizona Phoenix’te yer alan tarihi ASU Tempe Kampüsü’nde düzenlenen Yaz Okulu, 5-19 Temmuz 2022 tarihlerinde iki haftalık; 5 Temmuz-2 Ağustos 2022 tarihlerinde ise dört haftalık iki ayrı program olarak gerçekleşecek.

Dersler İngilizce yürütülecek. Liderlik becerilerinizi geliştirmeyi hedefleyen dersler, BM’nin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na odaklanacak.

Bu amaçlar arasında,

  • İklim krizini azaltmak için adım atmak
  • Yoksulluğa son vermek
  • Sağlık ve esenliği teşvik etmek
  • Eğitimi iyileştirmek
  • Düşük maliyetli ve temiz enerji geliştirmek
  • Şehirleri sürdürülebilir kılmak
  • Sorumluluk sahibi bir şekilde tüketmek ve üretmek yer alıyor.

Yer:

Arizona State Üniversitesi'ndeki Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Yaz Okulu programı, ASU'nun Arizona Phoenix'te yer alan Tempe'deki en büyük kampüsünde düzenlenecek.

Barınma:

İki haftalık programa katıldığınız takdirde, program süresince ASU öğrenci konutlarında kalabilirsiniz. Dört haftalık programa katıldığınız takdirde ise programın bir kısmında ASU öğrenci konutlarında, kalan kısmında ise seçkin bir otelde konaklayabilirsiniz.

Program Tarihleri ve Ücreti:

2 Haftalık Program

5-19 Temmuz 2022

Öğrenim bedeli: 2600$

Başvuru ücreti: 125$

4 Haftalık Program

5 Temmuz – 2 Ağustos 2022

Öğrenim bedeli: 5000$

Başvuru ücreti: 125$

Her iki programın öğrenim bedeline program süresince barınma ve yemek ücretleri dâhildir. ABD’ye seyahat etmek ve programa katılmak için F-1 öğrenci vizesine başvurmanız gerekmektedir. I-20 belgenizi ASU Global Launch temin edecektir.

Başvurular:

ASU Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Yaz Okulu Programı’na başvurmak için online başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvurunuz ardından Arizona State Üniversitesi tarafından size bilgilendirme yapılacaktır.

İki haftalık programa başvurmak için tıklayın.

Dört haftalık programa başvurmak için tıklayın.

Programla ilgili sorularınız için bilateral@bilgi.edu.tr ile iletişime geçebilirsiniz.