Summer.101 festivali ile ilgili duyuru

2 Haziran 2022 Perşembe günü gerçekleşecek Summer.101 şenliğine tüm öğrenci ve mezunlarımız davet edeceği bir kişiyle birlikte katılım gösterebilir.

Mezun kartı olan mezunlarımız festival günü kampüsümüze mezun kartları ile; mezun kartı olmayan mezunlarımız ise ziyaretçi kapısından öğrenci kimlik veya T.C. kimlik numaralarını güvenliğe göstererek giriş yapabilirler.

Summer.101 şenliği kapsamında 2 Haziran 2022 Perşembe günü santralistanbul Kampüsü’müz ve Enerji Müzesi ziyaretçi girişine kapalı olacaktır. ÇSM binası, Mimarlık Fakültesi binası ve Seyfi Arkan binası haricinde kampüsümüzdeki tüm binalar güvenlik önlemleri kapsamında saat 18.00 itibarıyla girişe kapatılacaktır.

2 Haziran günü saat 18.00 sonrası santralistanbul Kampüsü’nde yüz yüze yapılan derslerle ilgili öğrencilerimizin BİLGİ Learn sistemi üzerinden ders öğretim elemanlarının bilgilendirmelerini takip etmesi önem taşımaktadır. Diğer kampüslerimizdeki dersler önceden planlandığı şekilde devam edecektir.