BİLGİ öğrencileri GNÇ Spor Fest’ten pek çok dalda dereceyle döndü

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 17-25 Mayıs 2022 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen GNÇ Sporfest’te BİLGİ öğrencileri pek çok dalda derece aldı.

BİLGİ öğrencileri Umut Taştekin, Burak Bera Ağgez, Umut Ulusaloğlu’dan oluşan eskrim takımı kılıç dalında Türkiye şampiyonluğu elde ederken Burak Bera Ağgez bireysel kılıç dalında Türkiye üçüncüsü oldu.

Emir Fırat Bekgöz, Gökalp Ergüven, Kaan Oğuzcan, Kaan Özden Yıldız, Oğuzhan Tüylüoğlu, Osman Erden Tıngır, Salih Can, Selçuk Can Caner, Taylan Karahan’dan oluşan namağlup BİLGİ Sutopu Takımı yarışmada Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

GNÇ Spor Fest’te yüzme branşında ise BİLGİ’yi Yaren Karabey, Sanem Serttürk, Nurcan Yıldız, Ege Arslan, Emin Eren Oğhan, Bora Sağır, Kaan Özcan, Tuna Özaltın ve Yiğit Aydıner temsil etti. Kaan Özcan, 200 metre ferdi karışık yarışta Türkiye şampiyonu ve 100 metre kelebek yarışında Türkiye üçüncüsü olurken Yaren Karabey 400 metre ferdi karışık yarışta Türkiye ikinciliği elde etti.

Irmak Keskin, Züleyha Sarı, Yaren Dal, Yaşam Terzi, Çağla Sancaklı, Neşe Ece Tahmaz, Kamuran Öykü Keskin, Alanur Cin, Başak Döner, Damla Bingöl, Elif Naz Atılgan, Duru Aksu ve Öykü Akdemir’in yer aldığı BİLGİ voleybol takımı ise Türkiye dördüncülüğü kazandı.