BİLGİ İşletme Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Neşenur Altıniğne Ekici, Avrupa Pazarlama Akademisi (EMAC) Türkiye temsilcisi seçildi

BİLGİ İşletme Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Neşenur Altıniğne Ekici, önümüzdeki üç yıl boyunca Avrupa Pazarlama Akademisi (EMAC) Türkiye temsilciliği görevini yürütecek. Pazarlama alanında bilgiyi yaymak ve uluslararası etkileşimi teşvik etmek amacıyla 1975 yılında kurulan ve dünyanın ileri gelen pazarlama topluluklarından biri olan EMAC’in 5 kıtada, 57'den fazla ülkeden 1000'den fazla üyesi bulunuyor. Her ülke özelinde yapılan seçimler sonucunda temsilci seçilen Dr. Neşenur Altıniğne Ekici, görevi süresince EMAC üyeleri ve ülkeler arasındaki temasları geliştirmek, yürütme kuruluna uluslararası konferans ve diğer akademi faaliyetleri konusunda öneri ve geri bildirimlerde bulunmaktan sorumlu olacak.