BİLGİ Kürek Takımı, Fetih Sporfest Türkiye Şampiyonası’ndan kupayla döndü

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenen Fetih Sporfest Şampiyonası’nda BİLGİ Kürek Takımı erkeklerde ikincilik; kadınlarda üçüncülük kupası kazandı.

35 üniversiteden 594 öğrencinin yarıştığı şampiyonada BİLGİ öğrencileri Mert Ali Elgün, Sarp Saltık, Furkan Bozkurt, Oğulcan Kirazoğlu, Selmanur Şener, Meral Çakmak, Ceyda Karslı, Elif Betül Karateke, Esmanur Selitektay kürek branşında önemli dereceler elde etti.

BİLGİ Erkek Kürek Takımı deniz küreği iki çifte kategorisinde birincilik; deniz küreği dört çifte dümencili kategorisinde ise ikincilik kazandı. BİLGİ Kadın Kürek Takımı deniz küreği dört çifte dümencili kategorisinde ikincilik elde ederken BİLGİ öğrencisi Meral Çakmak olimpik kürek tek çifte kadınlar kategorisinde ikinci oldu.