BİLGİ Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Halaçoğlu’nun yazıp yönettiği ve program mezunlarının rol aldığı "Çok Uzak Çok Yakın" seyirciyle buluşuyor

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı akademisyen ve mezunlarının kurduğu TiyatroPOL, “Çok Uzak Çok Yakın” adlı oyunun ikinci sezonu ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

BİLGİ Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Halaçoğlu’nun yazıp yönettiği ve rol aldığı oyunda program mezunları Buğra Can Şahin, Cansu Başlılar ve Erkan Akbulut oyuncu olarak yer alıyor.

15, 23 ve 28 Ekim tarihlerinde bir halk otobüsünde sahnelenecek olan oyun, mekâna özgü ve seyirciyi oyuna dâhil eden yaklaşımıyla yepyeni bir tiyatro deneyimi sunuyor. Oyun için tasarlanan kartlar ile Kadıköy İskele Durağı’ndan otobüse binen seyirciler 58 dakikalık bir sefere çıkacak. Sefer boyunca kendini olayların ortasında bulan seyirci, kimi zaman tartışmalara katılarak kimi zaman kararlar alarak kimi zaman ise hiç bir şey yapmayıp yalnızca izleyerek oyunun akışında aktif olarak rol alıyor.