2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Hakkında Duyuru

Üç öğrencimizin TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 yılı 1. dönemine yaptıkları başvurular TÜBİTAK tarafından değerlendirilmiş ve projeleri destek almaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanan aşağıdaki isimleri belirtilen öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretim üyelerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2209-A

Görsel Sanat Eserlerinin Müzayede Fiyatlarının Makine Öğrenmesi Yöntemleri Kullanılarak Tahmin Edilmesi

Nil Yağmur İlba

Endüstri Mühendisliği Bölümü