Ara Sınavlar (Lisans-Önlisans)

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi vize sınavları uzaktan eğitim araçları kullanılarak online olarak gerçekleştirilecektir.

Akademik takvimimizde herhangi bir değişiklik olmayacak ve sınavlar daha önce açıklanan 2022-2023 akademik takviminde belirlenen tarih aralıklarında yapılacaktır.

Ara sınavlarda Zoom kullanımı ile ilgili kılavuza bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

8-16 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak olan 2022-2023 Bahar Dönemi Ara Sınav çizelgeleri aşağıdadır:

Lisans ve Adalet Önlisans çizelgesi için tıklayın.

Önlisans Programları (Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu) çizelgesi için tıklayın.

Çizelgede yer almayan sınavların tarih ve saatleri konusunda hocalarınızın BİLGİ Learn’de yapacakları bildirimleri takip etmeniz son derece önemlidir.