BİLGİ Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hasret Dikici Bilgin IPSA Yaz Okulu Koordinatörü olarak görevlendirildi

BİLGİ Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hasret Dikici Bilgin, Uluslararası Siyaset Bilimi Derneği’nin (IPSA) 19 Temmuz 2023 tarihinde Buenos Aires’te düzenlenen 27. IPSA Yürütme Kurulu’nun ilk toplantısında Yaz Okulu Koordinatörü olarak görevlendirildi.

İki yıllık bir süre için görev yapacak olan Doç. Dr. Hasret Dikici Bilgin, IPSA Yaz Okulu programının genel denetiminden ve işbirliği yapılan kurum ve yerel organizatörlerle koordinasyonu sağlamaktan sorumlu olacak. Dikici Bilgin IPSA Araştırma ve Eğitim Komitesi’ne katılarak derneğin bilimsel çalışmalarına katkıda bulunacak.