BİLGİ Reklamcılık öğrencileri Hasan Muhsin Sargın ve Nil Cansu’ya Kristal Elma Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nda ikincilik ödülü

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Reklamcılık 3. sınıf öğrencileri Hasan Muhsin Sargın ve Nil Cansu, Kristal Elma Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nda ikincilik ödülü aldı.

Kristal Elma ev sahipliğinde Reklamcılık Vakfı tarafından düzenlenen Genç Kristal, sektöre hazırlanmak isteyen üniversite öğrencilerine ilham vermek ve onları reklam dünyasıyla buluşturmak amacıyla düzenleniyor. Bu yıl altıncısı gerçekleşen Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nda üniversite öğrencileri kendilerine verilen caz festivali temalı brief doğrultusunda iletişim kampanyaları hazırladı.

Kreatifler, akademisyenler ve marka temsilcilerinden oluşan Seçici Kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Sargın ve Cansu’nun İstanbul’un kaosu içinde cazın kurtarıcı konumunu vurguladıkları projeleri ikincilik ödülüne layık görüldü.

Nil Cansu, “Kendimizi ilk üçte görmenin gururunu yaşıyoruz. Umarım kendimizi sektörde daha sık görebilmenin ilk sağlam adımını bu vesileyle atmış olduk” derken Hasan Muhsin Sargın, “Hayat iniş ve çıkışlarla dolu bir yol, Kristal Elma Ödülü de benim için bu yolda güzel manzaralardan biri. Bu manzaraya ulaşabilmek için bize yol tarifi yapan kıymetli hocalarım Ayşe Bengi Özçelik ve Barış Ursavaş'a teşekkürler” diye konuştu.