Lisansüstü Mezuniyet Töreni

güncelleme: yayınlama:

Lisansüstü Mezuniyet Töreni santralistanbul Kampüsü’nde aşağıda belirtilen tarihte yapılacaktır. Törenin düzenli ve istenilen güzellikte olabilmesi için uyulması gereken kurallar bu metinde belirtilmiştir.

Gerekli özeni göstereceğinize olan inancımızla, hepinize iyi bir mezuniyet töreni dileriz.

Tarih: 30 Haziran 2019, Pazar                    
Saat: 19.00    


Kep-Cübbe Dağıtımı: 

Tören günü 17.00-18.00 saatleri arasında santralistanbul kampüsü ÇSM binası girişinde nüfus cüzdanı ya da ehliyet karşılığında yapılacaktır.

Yukarıda belirtilen tören saati, törenin başlama saatidir. Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1,5 saat önce Üniversitemize gelmeleri gerekmektedir.  Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören alanında ve tören esnasında yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.

Ulaşım ve Otopark:
Tören saatinden 2 saat önce başlamak üzere, her 15 dakikada bir, Beşiktaş (Deniz Müzesi Karşısı-Vakıf Bank Yanı) ve Halıcıoğlu Metrobüs Durağı karşısından santralistanbul Kampüsü’ne ücretsiz servis sağlanacaktır; tören bitiminde de servis hizmeti verilecektir.

Kampüs otopark alanında elimizde bulunmayan nedenlerden dolayı oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak hazırlıklarınızı yapacağınız için şimdiden teşekkür ederiz.